KOZOSSEGITERVEZES.HU - Online otthon közösségi tervezésekhez


Ha valamilyen fejlesztési projektet valósítasz meg, és szeretnéd a döntéseidbe bevonni a környékén élőket, vagy be akarod mutatni, hogy mit is valósítasz meg, szükséged lesz egy online felületre. Saját honlapot létrehozni és fenntartani sok macerával jár, különösen, ha a tájékoztatáson felül extra funkciókat is szeretnél a honlapodra. A mi felületünk ebben jelent segítséget: hozz létre egy „Dialog”-ot, és legyen az projekted online otthona!

A kozossegitervezes.hu azért jött létre, hogy láthatóvá és megvitathatóvá válhassanak a fizikai tereket érintő fejlesztési kezdeményezések, és a beruházó tájékoztathassa és bevonhassa annak érintettjeit. Felületünkön letisztult formában, folyamatosan bővülő funkciókkal adunk teret a tájékoztatásnak, a bevonásnak, a közösségépítésnek és - különleges térképes kérdőívalkalmazásunk segítségével - akár a kutatásoknak is minden fejlesztés számára.


Ha szükséged van egy online otthonra projekted számára, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@urbandialog.hu címen, hogy az igényeidre szabott egyedi ajánlatot adhassunk számodra.