A Jászai Mari tér közparki fejlesztése

A XIII. Kerületi Önkormányzat a környéken élők és a teret rendszeresen használók igényeinek, javaslatainak figyelembevételével tervezi a Fővárosi Önkormányzatnál kezdeményezni a Jászai Mari téri közpark XIII. kerületi részének felújítását, a park funkciójának újragondolását, a nem rendeltetésszerű használat visszaszorítását.
"
Kattintson a HÍREK gombra, és töltse ki 2020. június 30-ig elérhető kérdőívünket, ezzel segítve a parkfelújítás előkészítését!

HELY
Budapest, Jászai Mari tér 4/B, 1137 Magyarország
4 hónapja
Én minél több zöldfelületet, néhány egymás felé fordított padot, esetleg egy kültéri ping-pong asztalt és legalább 5-6 normális kerékpártárolót (vázat hozzá lehessen kötni) támogatnék.

4 hónapja
Vajon mit akarhatnak ezzel a parkkal is csinálni, ha már kérdeőivet is rittyentettek miatta? Nincs ugyanis vele semmi tennivaló. Jó lenne ez ahogy van, ha a homlessekkel tudnának mit kezdeni. De az meg nem köztösségi tervezés kérdése, hanem szociális. A többi csak kamu.

2 hónapja
Ami fakivágással kezdődik és térkövezéssel jár,.... Hát ellenszenvvel viseltetek. Szerintem térfigyelő kamerák és egy karbantartásnál több nem kell.

2 hónapja
Abban nagy igazság van, hogy ahhoz, hogy egy közpark élvezhető legyen, meg kell szüntetni a homeless szabadtéri WC jellegét, a hangoskodást, és az állandó koszos-mocskos félrészeg fetrengést a területen, ami gyakran városi galamb etetéssel, és más visszataszító jelenségekkel is kiegészül. Nyilván minél több zöld, és esetleg tavasszal megújuló évelő virágok itt-ott még barátságosabbá tennék a teret. Minél több sűrű növényzettel kellene körbeölelni a területet, ami egyúttal a zajt és a port is szűri egy kicsit.

kb. 2 hónapja
Azért ide írok, mert a "kis" Szent István Park-ról nics projekt. NEM a nagy, körbekerített, hanem a Csanády utca végénél kezdődő kis park. Aminek MIND A NÉGY SARKA LE VAN ZÁRVA!!!! Ócska dróttal körbekerítették valamikor, így a zöld terület nagy részét SE EMBER, SE ÁLLAT NEM HASZNÁLHATJA!!! EZ NORMÁLIS DOLOG??? Mindenkinek, aki nem játszótéren akar üldögélni, marad a keskeny betonsáv, néhány paddal, a ZÖLD TERÜLET MEG PARLAGON HEVER, BELÉPNI TLOS??? ILYEN LENNE EGY ZÖLD VÁROS??

kb. 1 hónapja
Re: Sándor Anikó Azokat a sarki elkerítéseket a helyi pletyka szerint Hajós András felesége indítványozta a kerületvezetésnél évekkel ezelőtt, mert félt a kutyáktól.