Milyen lett a II. János Pál pápa tér?

Az egykori Köztársaság téri park sokat változott az elmúlt évtizedben. Többek között a M4 metróállomás kialakításakor, a TÉR_KÖZ 2013 pályázat eredményeként és a Budapest Sportfőváros 2019 program keretei között nagyobb fejlesztések történtek a parkban.
A Főkert által fenntartott zöldterület mostanra valódi sokcélú szabadidőparkként működhet - de vajon valóban be tudja tölteni ezt a szerepét?
"
Hogyan látják a parkhasználók az egyes funkciókat? Van, amivel még jobbá lehetne tenni a parkot?

A Fővárosi Önkormányzat 2020-ban ezekre a kérdésekre keresi a választ a II. János Pál pápa téren.

A kérdőív kitöltésének nincs előre megadott határideje, de az első részletes riportot a május 15-i állapot alapján fogjuk elkészíteni a Fővárosi Önkormányzat számára. Kitölteni ezután is lehet, így - értelem szerint - az automata eredményösszesítés is folyamatosan frissül.

HELY
Budapest, Unnamed Road, 1081 Magyarország
GPS
47.49622, 19.07821
TERÜLET
5 hektár
(14 értékelés)
Értékelem a projektötletet
3 hónapja
Hogy lehetséges, hogy Budapesten egy olyan emberről legyen közterület elnevezve, aki az általa irányított szervezetben megtűrte a pedolfíliát, az áldozatok megfenyegetését, a papok áthelyezését a felelősségre vonás helyett?

3 hónapja
Miért van Magyarországon park elnevezve egy olyan emberről, aki a katolikus papok világszerte elkövetett pedofil rémtetetteit aktívan szőnyeg alá söpörte, ezáltal több tízezer áldozatot fosztott meg az igazságszolgáltatástól, és újabb gyerekeket tett ki erőszaknak? Továbbá miért kell teret elnevezni Európa egyetlen olyan országának diktátoráról, ahol teokrácia van és a nőknek nincs szavazati joguk?

3 hónapja
Miért nevezünk el parkot egyházvezetőről? Pláne olyanról, aki megtűrte, hogy pedofil papok gyerekek tízezreinek életét tegyék tönkre?

3 hónapja
Milyen jó, hogy olyan emberről lett elnevezve, aki a gyilkosának megbocsájtott! Itt ezen a téren a kommunisták kínoztak és gyilkoltak, őket meg a forradalmárok mészárolták le. Tanuljuk meg II. János Pál pápától a megbocsájtást és a kiengesztelődést, hogy mégha más véleményen is vagyunk, de a másik tiszteletében egységre és békére jussunk!

3 hónapja
A Köztársaság-tér név megmaradhatott volna! II.Pál pápának járt volna egy új hely!

3 hónapja
Hiányzik a metro kijárat a Baleseti Kórháznál.