Markusovszky tér fejlesztése

A Ferencvárosi Önkormányzat a Markusovszky tér környezetében zajló beruházásokkal párhuzamosan a tér komplex megújítását tervezi. 2020 őszén arra kértük Önöket, hogy legyenek részesei a folyamatnak, és töltsék ki kérdőívünket, vagy akár jöjjenek le velünk beszélgetni a parkba.
"
Azóta elkészültek már a koncepciótervek is,
a tervezők ugyanis - figyelembe véve a beérkezett válaszokat és véleményeket - az önkormányzattal együtt tovább dolgozott a park megújulásán. Ismerje meg oldalunkon a munka eddigi menetét és eredményét!
HELY
IX. kerület, Markusovszky tér
(11 értékelés)
Értékelem a projektötletet

Kártyaszám:
Születési év:
Másik kártyával szeretnék szavazni
2020/10/01 - 14:10

Akik mélygarázst szeretnének, azok valószínűleg nem a térközeli házakban laknak. Mi a térre néző házban lakunk, szeretnénk a fás és forgalommentes teret megtartani. És a kis focipályát visszakapni. A galambokat pedig el kellene tüntetni, mert a járdák, a játékok, a fitneszpark eszküzei is le vannak piszkítva.

Válasz

2022/04/26 - 00:57

A látványtervek alapján még három házat a térre fognak építeni, emellett úgy néz ki, mintha még így is sok szabad hely maradna, ami nyilvánvalóan nem lehetséges. Tulajdonképpen beépítik a teret, ami az amúgy is kevés zöldterület elvételét jelenti.

Válasz