Megújul a Gellért-hegyi közpark

HELY
Gellért-hegyi közpark
(50 értékelés)
Értékelem a projektötletet
Címkék

Elkészült a Gellért-hegyi közpark stratégiai tervének egyeztetési változata

A Főváros Önkormányzat és a tervezést bonyolító Budapest Főváros Városépítési Tervező Kft. által készített munkát bejegyzésünkben ismerheti meg.

Mint az ismeretes, a 2020. augusztusában indított online véleményezés keretében 5828 válaszadótól érkezett visszajelzés a Gellért-hegy fejlesztésével kapcsolatban, ezt követően pedig több lakossági egyeztetést is tartottak a témában. Mindezek, illetve a partnerszervezetekkel (a I. és XI. kerületi önkormányzatokkal és a...

Lezárult a kitöltés

Véget ért a szeptember 15-ig tartó kitöltési időszak. Ahogy láthatjátok is az eredménynézetben, összesen 5828 kérdőívet töltöttetek ki - ez abszolút Dialog-rekord, köszönjük! Most nekilátunk a mélyebb elemzésnek, elsőként például elolvassuk és kategorizáljuk mind a 18 ezer beérkezett egyéni megjegyzést... Úgyhogy nem fogunk unatkozni!
Még egyszer köszönjük, hogy ennyien szántatok időt a Gellért-hegyre!


SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

UPDATE: újra látszanak az eredmények is!


Szolgálati közlemény 2. : A kérdőívkitöltés folyamatos, de az eredménynézetünk nem bírta az óriási terhelést... Ne haragudjatok ránk, igyekszünk, hogy a hosszú hétvége ellenére is minél hamarabb helyreálljon a rend, és lássátok, merre halad a felmérés! Addig is töltsétek bátran (ha még nem tettétek), mert a legfontosabb, hogy egy vélemény se vész el!

Szolgálati...