A Népliget jövőképe

HELY
X. kerület, Népliget
Címkék

A 2021. március előtt érkezett kommentek

A Népliget jövőképe elnevezésű projekt kérdőíve még az rdt.budapest.hu oldal létrehozása előtt, a kozossegitervezes.hu oldalon indult el 2020 végén. Az ide beérkező hozzászólásokat technikai okokból már nem találják meg a jelenlegi oldal hozzászólásai között, de erre a linkre kattintva - az ezekre adott válaszokkal együtt - továbbra is megismerhetik őket.

Tervegyeztető workshop a Népligetben július 15-én

Tisztelt Népliget (jelenlegi és jövőbeli) Használók!

A Fővárosi Önkormányzat a területet érintő lakossági igény felmérést követően véleményezésre bocsátja a terület fenntartási fejlesztési feladataira vonatkozó jövőképét. A dokumentumok munkaközi változatát itt tudja megtekinteni.

Kérjük véleményét, észrevételeit küldje meg számunkra a nepliget@budapest.hu címre, vagy írjon nekünk a projekt adatlapján a kommentszekcióban!

A  tervek ismertetésére, véleményezésre július 15-én 16-17 óra...

Július 26-ig véleményezhető a Népliget stratégiai terve!

Elkészült a Népliget stratégiai tervének egyeztetési változata. A Radó Dezső Terv keretein belül, a Fővárosi Önkormányzat és a tervezést bonyolító Budapest Főváros Városépítési Tervező Kft. által készített munkát bejegyzésünkben ismerheti meg.

Mint ismeretes, 2020-21 telén 3850-en töltötték ki azt az online kérdőívet, melyet a Fővárosi Önkormányzat indított a park fejlesztésének témájában. A szakmai tervezés során ennek eredményét is figyelembe véve készült el az itt bem...