Csikász - Csermák - Egyetem utcák közötti belső park

A Csikász – Csermák – Egyetem utcák közötti belső park hatalmas érték az itt lakók számára. Egy zöld sziget, ami élhető környezetet varázsol az épületek köré. Egy hely, ahol szinte minden adott, hogy egyedül és közösségben is jól érezhesse magát az ember.

A környék sokat fejlődött az elmúlt években, és számos olyan igényt sikerült már kielégíteni, ami felmerült a helyiek részéről. Ezért is aktuális újra végiggondolni:

"
Mi az, amivel még otthonosabbá, kellemesebbé válhat a park? Milyen javításokra, fejlesztésekre lenne szüksége a környékbelieknek? Mivel lehetne segíteni mindennapi használatot?

Közös gondolkodásra hívja az önkormányzat az itt lakókat: határozzunk együtt a park jövőjéről! A decemberig tartó folyamat kérdőívezésből, tervezési találkozókból, kitelepülésekből, közösségi eseményekből áll össze, melyekről folyamatosan hírt adunk oldalunkon.

Gyere el, és legyél részese a közösségi tervezésnek!

A közösségi tervezés a VEB2023 támogatásával valósul meg. A tervezési folyamatról és a támogatás részleteiről ide kattintva olvashatsz bővebben!

HELY
Veszprém, Csermák utca - Csikász utca - Egyetem utca közötti park
(12 értékelés)
Értékelem a projektötletet

Kártyaszám:
Születési év:
Másik kártyával szeretnék szavazni